Katso Night At The Museum 2 -elokuvan tuore traileri

07.03.2009 12:25 | Muropaketin toimitus

nightatthemuseum2Toukokuun 20. päivä ensi-iltansa saava Night At The Museum 2 on vauhdikas koko perheen seikkailukomedia vuoden 2007 menestyskomedian Night At the Museum ja Vaaleanpunainen Pantteri –elokuvan ohjaajalta. Pääosissa nähdään Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson ja Amy Adams.

Huono-onnisen yövartijan Larryn (Ben Stiller) vartioima museo herää taas yöllä eloon. Tämän kertaiset tapahtumat sijoittuvat maailman suurimpaan museoon – Washington D.C:ssä sijaitsevaan Smithsonianian museoon.

Larry ja hänen uskolliset apulaisensa presidentti Roosevelt (Robin Williams) ja seikkailija Jedediah (Owen Wilson) kohtaavat yön pimetessä mm. raudanlujan Amelia Earhartin (Amy Adams) – ensimmäisen naisen, joka lensi yksin Atlannin yli; rikoshistorian tunnetuimman gangsterin Al Caponen (Jon Bernthal) sekä hirmuvallitsijana tunnetun Napoleon Bonaparten (Alain Chabat). Ja ongelmia aiheuttaa niin ensimmäisenä avaruudessa ollut apina kuin jättimustekalakin. Hurja yöllinen meno museossa on jälleen valloillaan, ja ainoa joka voi tämän selvittää, on Larry.

Elokuvasta tulee teatterilevitykseen myös suomeksi puhuttu versio.

 

Muropaketin uusimmat