Uusimmat

Katso traileri: Onko Saunasta Suomi-kauhun pelastajaksi?

17.06.2008 13:28 Muropaketin toimitus

Alkuvuodesta nähty Dark Floors ei tehnyt kovin suurta vaikutusta kauhuelokuvien ystäviin, mutta syksyllä 2008 on uusien yrittäjien vuoro. Stone’s Warin ohella teattereihin saapuu AJ Annilan (Jadesoturi) ohjaama Sauna, joka ainakin trailerinsa perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta tapaukselta.

Vuonna 1595 pitkä sota on vihdoin päättynyt. Veljekset Knut ja Eerik kuuluvat komissioon, jonka tehtävänä on merkitä uusi raja Ruotsin ja Venäjän välille. Jossain pohjoisen Suomen reunamailla miehet syyllistyvät hirvittävään rikokseen ja jättävät nuoren tyttöparan kohtaamaan kammottavan kuolemansa. Mutta väsyneen ryhmän tarpoessa läpi loputtoman suoalueen tyttö palaa vainoamaan veljeksiä. Suon keskeltä, keskeltä ei mitään, komissio löytää nimettömän rajakylän ja kylästä saunan… Saunan, jossa synnit pestään…Ja anteeksiantoa etsivät veljekset astuvat sisään…

sauna

AJ Annilan ohjaama Sauna on tarina synnistä ja katumuksesta. Tekijöidensä mukaan se on tyylipuhdas kauhuelokuva, joka vie katsojansa pimeyden ytimeen. Jonnekin jossa ei ole toivoa, ei sovitusta.

Saunan pääosissa nähdään Ville Virtanen (Eerik) Tommi Eronen (Knut) Rain Tolk (Rogosin) ja Kari Ketonen (Musko).

Ensi-ilta 26.10.2008.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.