UUSIMMAT

Kauanko Simpsoneita oikein vielä tehdään? Sarjan showrunner Al Jean vastasi ikuisuuskysymykseen

16.11.2021 08:33 | Muropaketin toimitus

Uusi The Simpsons in Plusaversary -lyhytelokuva löytyy nyt Disney+:sta.

Yhdysvalloissa pyörii tällä hetkellä Simpsoneiden 33. tuotantokausi, ja viime perjantaina Disney+ julkaisi uuden Simpsons-lyhytelokuvan nimeltään The Simpsons in Plusaversary.

Sarja showrunner Al Jean kertoo Comicbook.comille , että Simpsonit voi aivan hyvin jatkua vaikka 40 tuotantokauden verran, sillä loppua ei ole näkyvissä.

ComicBook.com tiedusteli alusta asti Simpsoneita tehneeltä mieheltä, että onko sarjan viimeisen kauden tarkoitus olla jokin tietty numero.

– Emme ole koskaan miettineet lopettamista johonkin tasalukuun. Se olisi sitä paitsi hankalaa animaation kohdalla, koska sarjaa tilataan aina lisää kaksi kautta kerrallaan. Nyt on sovittu kaudesta 34, jonka jälkeen jatkamme varmaankin kauteen 36 ja siitä kauteen 38. Mahdolliseen päätökseen lopettaa vaikuttavat niin monet tekijät, mutta näillä näkymin paahdamme täyttä vauhtia eteenpäin, Jean sanoo.

Muropaketti jututti Jeania reilu vuosi sitten Disney+:n aloittaessa Suomessa. Showrunner pohti haastattelussa muun muassa sitä, ettei häntä ehkä tarvita enää kovin pitkään, vaan Al Jean -tekoäly voi korvata hänet, ja Simpsonit jatkua vaikka loputtomiin.

Simpsoneiden showrunner Al Jean Muropaketin haastattelussa: ”En halua että sarjallemme käy kuten Star Wars -elokuville”