Kauhupellen paluu! Se 2 -elokuvan kuvaukset alkavat kesällä – pääosissa nähdään Jessica Chastain sekä James McAvoy ja Bill Hader?

13.04.2018 13:21 Muropaketin toimitus

Se-elokuvan jatko-osassa ensimmäisen elokuvan lapset ovat kasvaneet aikuisiksi. Elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa 2019.

Uusi versio Stephen Kingin kauhuromaaniin pohjautuvasta Se-elokuvasta oli viime syksyn yllättäjä. Se tienasi ensimmäisenä esitysviikonloppunaan Yhdysvalloissa 123 miljoonaa dollaria, mikä on kauhuelokuvien ennätys. R-reitattujen elokuvien kategoriassa se jäi vain 9 miljoonaa dollaria jälkeen ykköspaikkaa pitävästä Deadpoolista.

Kaksiosaisen romaanin toiseen osaan pohjautuvaan elokuvaan ollaan nyt etsimässä näyttelijöitä, sillä elokuvan kuvaukset alkavat ensi kesänä. It: Chapter 2:n tapahtumat sijoittuvat samaiseen Derryn kaupunkiin noin 30 vuotta ensimmäisen osan tapahtumien jälkeen. Ykkösosan lapset ovat kasvaneet aikuisiksi, minkä vuoksi heidän rooleihinsa haetaan aikuisia näyttelijöitä.

Beverly Marshin rooliin on jo aiemmin kiinnitetty Jessica Chastain ja Bill Skarsgård palaa Pennywise-klovnin rooliin. Hollywood Reporterin uutisen mukaan poikien rooleja ollaan juuri täyttämässä ja keskusteluja käyvät tällä hetkellä James McAvoy sekä Bill Hader. McAvoy esittäisi aikuista versiota Bill Benbroughista ja Hader puolestaan aikuista Richie Tozeria.

It: Chapter 2 saa ensi-iltansa 6. syyskuuta 2019. Sen ohjaa ensimmäisen elokuvan tapaan Andy Muschietti ja käsikirjoituksesta vastaa Gary Dauberman.