Uusimmat

Keanu Reeves astui julkisuuteen uuden tyttöystävänsä kanssa – Matrix-tähti ei ole esiintynyt naisseurassa vuosikymmeniin

05.11.2019 17:02 Muropaketin toimitus

Internetin sydänkäpysellä, Matrix-tähti Keanu Reevesillä, on naisystävä, taiteilija Alexandra Grant.

So long, Sad Keanu -meemit!

Vuosikymmenet (ainakin julkisesti) yksin olleella ja internetin rakastamalla Keanu Reevesillä on vihdoin naisystävä. LACMA Art + Film -gaalassa vieraillut Matrix- ja John Wick -tähti nähtiin punaisella matolla käsi kädessä taiteilija Alexandra Grantin kanssa.

Kerta on ensimmäinen kahteenkymmeneen vuoteen, kun Reeves yhdistetään keneenkään romanttisessa mielessä. Näyttelijä ei ole ollut julkisuudessa naisystävän kanssa sen jälkeen, kun hänen ja hänen tyttöystävänsä Jennifer Symen odottama lapsi syntyi kuolleena vuonna 1999 ja kaksi vuotta myöhemmin Syme itse menehtyi auto-onnettomuudessa.

Reeves ja Grant aloittivat yhteistyön vuonna 2011, jolloin he julkaisivat kirjan Ode to Happiness. Grant tuotti kirjaan kuvallista taidetta ja Reeves runoja. Vuonna 2016 ilmestyi heidän toinen yhteinen kirjaprojektinsa Shadows, johon Grant valokuvasi Reevesiä John Wickin kuvausten aikana. Tiivis yhteistyö oletettavasti veti heidät yhteen myös romanttisessa mielessä.

Kuvia kaksikosta löytyy muun muassa Daily Mailista.