“Keanu Reeves ei ikinä tee uutta Bill & Ted -elokuvaa”, julisti näyttelijän manageri – Ja sitten Keanu Reeves teki uuden Bill & Ted -elokuvan

31.08.2020 08:58 | Muropaketin toimitus

Kolmas Bill & Ted -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime perjantaina.

Bill & Ted Face the Music -elokuvan toinen käsikirjoittaja Ed Solomon kertoo ComingSoonin haastattelussa, ettei Keanu Reevesin manageri todellakaan halunnut asiakkaansa tekevän kolmatta Bill & Ted -elokuvaa.

– Heitin aiemmin ilmoille ajatuksen toisesta jatko-osasta, johon Keanun manageri Erwin Stoff vastasi vain ”Ei, kolmatta Bill & Ted -elokuvaa ei todellakaan tehdä, eikä Keanu esitä enää koskaan Tediä. Painu ulos toimistostani.”, Solomon kertoo.

Käsikirjoittaja ei mainitse milloin kolmas Bill & Ted -leffa sai managerilta täystyrmäyksen, mutta ilmeisesti tapahtuneesta on ainakin 20 vuotta aikaa. Solomon sanoo, että Reevesin edustajia ja ilmeisesti näyttelijää itsekin huolestutti se, että hän on loppu-uransa ajan se sälli, joka sanoo jatkuvasti ”dude” ja ”excellent”.

Vuoden 1991 Bill & Ted’s Bogus Journey -elokuvan jälkeen Reeves päätyi saman tien esittämään aivan erilaisia hahmoja.

Bill & Ted Face the Music sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime viikon perjantaina suoraan VOD-palveluissa, mutta leffan saapumisesta Suomeen ei ole vieläkään tietoa.