UUSIMMAT

Keanu Reeves nimesi suosikkikohtauksensa alkuperäisistä Matrix-elokuvista

21.12.2021 17:30 | Muropaketin toimitus

The Matrix Resurrections julkaistaan elokuvateattereissa tällä viikolla. Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss palaavat siinä tuttuihin rooleihinsa.

Keanu Reeves selvästi rakastaa Matrix-elokuvia, eikä se ole mikään ihme. Onhan hän esittänyt rakastettua Neo-hahmoaan kolmessa elokuvassa 2000-luvun vaihteessa, ja palaa rooliin tällä viikolla julkaistavassa neljännessä elokuvassa The Matrix Resurrections.

BBC:n haastattelussa Reeves listaa omat suosikkikohtauksensa alkuperäisestä Matrix-trilogiasta. Eikä näitä kohtauksia listata yhden käden sormin.

“Kun Thomas Anderson kohtaa Trinityn ensimmäistä kertaa klubilla. Ensimmäinen taistelukohtaukseni dojolla. Ja kun skipataan ihan loppuun, taistelu Smithin kanssa Revolutionissa. Sekä taistelu sisäpihalla Smithin kanssa Reloadedissa. Kohtaus, missä Thomas Anderson tapaa Morpheuksen ensimmäisen kerran. Herääminen kasvatuspodissa ensimmäisen kerran. Kun olin sokea ja kuvasimme noita kohtauksia, pidin käytännössä silmiäni kiinni kaksi päivää. Ja työskentely Carrie-Annen [Moss] kanssa. Heidän välisensä rakkaus, kohtaus missä Trinity kuolee ja ihan joka päivä, kun sain työskennellä hänen kanssaan”, Reeves kertoo.

Sekä Reeves että Moss palaavat rooleihinsa Neona ja Trinitynä tällä viikolla Lana Wachowskin ohjauksessa. Uuden elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Jada Pinkett Smith, Priyanka Chopra Jonas ja Lambert Wilson.

Katso Reevesin koko BBC-haastattelu tästä videosta: