Keanu Reevesillä on yllätysrooli Toy Story 4:ssa

26.11.2018 11:31 | Muropaketin toimitus

Buzz Lightyearin ääninäyttelijä Tim Allen lupaa Toy Story 4 -leffan yllättävän taatusti kaikki.

Buzz Lightyearin äänenä Toy Story -elokuvissa toimiva Tim Allen härnäsi faneja ollessaan vieraana Jimmy Fallonin The Tonight Show’ssa, jossa hän hehkutti ensi kesänä ensi-iltansa saavan elokuvan yllättävän taatusti kaikki, mutta puhuen myös Keanu Reevesin mysteeriroolista elokuvassa, kertomatta siitä kuitenkaan oikeastaan yhtikäs mitään.

Allenin mukaan Reevesillä on mahtava rooli ja Reevesin hahmo kuulostaa ”vähän liikaa Buzz Lightyearilta”. Allenin haastattelu löytyy kokonaisuudessaan tuosta alempaa.

Josh Cooleyn ohjaama Toy Story 4 saa ensi-iltansa USA:ssa 21. kesäkuuta 2019, mutta Suomessa se saapuu valkokankaille vasta 6. syyskuuta.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli se sitten Andy tai Bonnie. Mutta kun Bonnien leikkikalukatras kasvaa askarteluprojektina syntyneellä lelulla nimeltä “Forky”, Woody suuntaa vanhojen ja uusien ystävien kanssa matkalle, jonka varrella käy ilmi, miten suuri maailma voikaan olla pienelle lelulle. Ohjaajana toimii Josh Cooley (“Rileyn ensitreffit”) sekä tuottajina Jonas Rivera (“Inside Out: Mielen sopukoissa”, “Up – kohti korkeuksia”) ja Mark Nielsen (apulaistuottaja “Inside Out: Mielen sopukoissa”).”