Keanu Reevesin hittielokuvista tehdään tv-sarja – Nyt selvisi, mihin aikaan se sijoittuu

26.04.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuvassa Continental-sarjassa nähdään ainakin yksi tuttu hahmo.

Lionsgate tekee John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuvan tv-sarjan Continental, josta on nyt kerrottu, mihin aikaan se sijoittuu suhteessa jo julkaistuihin elokuviin. Lionsgate TV:n hallituksen puheenjohtaja Kevin Beggs on paljastanut haastattelussa (Slashfilmin kautta), että tuleva sarja on Keanu Reevesin tähdittämien elokuvien esiosa.

Elokuvissa mukana ollut Ian McShane on paljastanut, ettei häntä nähdä Winstonin roolissa tulevassa sarjassa. Beggsin mukaan Winstonin hahmo on kuitenkin mukana, mutta 1970-luvulle sijoittuvassa sarjassa nähdään hänestä nuorempi versio.

“Tutustumme Continentalissa nuoreen Winstoniin ja siihen, miten hän ja hänen tiiminsä päätyivät tuohon kyseiseen hotelliin, jonka olemme nähneet elokuvissa 40 vuotta myöhemmin. Tämä on areenamme, enempää en kerro”, Beggs selittää.

Luvassa on Sherlock-sarjan tapainen lähestymistapa, sillä Continentalin ensimmäisen kauden kerrotaan koostuvan kolmesta 90 minuutin mittaisesta jaksosta.

Mahdollisista näyttelijävalinnoista ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Tiedossa kuitenkin on, että McShanen lisäksi myöskään Keanu Reevesiä ei nähdä sarjassa mukana, mutta hän kuuluu näillä näkymin sarjan tuottajiin.