Uusimmat

Keanu Reevesin toimintahitti John Wick saa jatko-osan – Ohjaaja: ”En minä tiedä onko se parempi”

24.10.2016 12:38 Tatu Junni

john-wick-2-01

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick oli yllätyshitti pari vuotta sitten. Jatkoa se saa ensi helmikuussa.

Ensimmäisen John Wickin ohjasi Chad Stahelski yhdessä David Leitchin kanssa. Jatko-osasta on vastuussa Stahelski yksin. Miestä eivät kuitenkaan paineet järin suuresti painaneet. Collider-sivuston haastattelussa hän nimittäin paljasti, ettei suostunut pohtimaan liikaa ensimmäisen elokuvan menestystä.

”Päätimme ettemme lähde kilpailemaan sen kanssa. Sen jälkeen elokuvan tekeminen oli hauskaa. En tiedä onko John Wick: Chapter 2 yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Mielestäni onnistuimme paremmin ainakin joissain jutuissa. Kokeilimme uusia juttuja eri hahmojen kanssa”, Stahelski muotoili.

Omaksi jatko-osasuosikikseen ohjaaja nimesi Aliensin. Sen kohdalla James Cameron teki rohkeasti oman elokuvansa, eikä miettinyt liikaa mitä Alienin ohjannut Ridley Scott oli tehnyt aikaisemmin. Samanlaista mielenvahvuutta Stahelski haluaisi myös itse harjoittaa.

Koko haastattelun voi lukea täältä:

‘John Wick 2′ Director Chad Stahelski on Taking the ‘Aliens’ Approach to the Sequel

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat