Kesän 2012 hitti Lumikki ja metsästäjä saa jatko-osan – ilman Kristen Stewartin Lumikkia

29.01.2015 08:25 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/lumikkijametsastaja929kd2.jpg

Kesällä 2012 ensi-iltansa saanut Lumikki ja metsästäjä oli sen verran yhdentekevä fantasiaseikkailu, että se muistetaan enää ainoastaan ohjaajansa ja pääosan esittäjän salasuhteesta.

Sikäli kun tuokin osuus on jo unohtunut, voit kerrata tapahtumat täältä. Pähkinänkuoressa: Ohjaaja Rupert Sanders petti vaimoaan Lumikkia esittävän Kristen Stewartin kanssa. Sotku, draama, sotku, kohu, sotku, draama, sotku, sotku, sotku.

Lumikki ja metsästäjä oli kohtalainen hitti, joka keräsi elokuvateatterikierroksellaan lähes 400 miljoonaa dollaria. Nyt sille puuhataan jatko-osaa, jonka tekijätiimiin ei kuitenkaan ole kiinnitetty sen enempää Stewartia kuin Sandersiakaan.

Chris Hemsworthin esittämään Metsästäjään keskittyvä Lumikki ja metsästäjä 2 -elokuvan (The Huntsman) ohjaa tehostevelhona paremmin tunnettu Cedric Nicolas-Troyan. Deadline-sivuston mukaan myös Charlize Theron palaa ilkeän kuningattaren rooliin.

Universal Pictures koettaa houkutella näyttelijäkaartiin myös Emily Bluntia, joka esittäisi tarinan toista pahista. Ensi-iltansa Metsästäjä saa huhtikuussa 2016.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline