Uusimmat

Keskisormi heiluu ja kirosanat täyttävät Twitterin! Maailman huonoin ohjaaja raivostui Dwayne Johnsonin uudesta elokuvasta

27.03.2018 21:50 Muropaketin toimitus

Saksalaisohjaaja Uwe Boll kokee Dwayne Johnsonin uuden elokuvan, Rampagen, vahingoittavan hänen samannimistä, kolmen elokuvan mittaiseksi ehtinyttä franchiseaan.

Maailman huonoimmaksi ohjaajaksi väitetty Uwe Boll ei anna kenenkään hyppiä nenilleen. Bloody Disgustingin uutisen mukaan Boll syytti viime kuussa Paul Thomas Andersonia julistetaiteensa varastamisesta. Bollin mielestä Andersonin Phantom Threadin juliste nimittäin kopioi hänen elokuvaansa BloodRayne.

Nyt Boll käy uuteen taistoon – Dwayne Johnsonin tähdittämää Rampagea vastaan. Bollin mukaan Brad Peytonin ohjaama elokuva ei pelkästään varasta hänen elokuvafranchisensa nimeä, vaan on varastanut myös elokuvan nimessä käytetyn fontin.

Boll uhkaa uuden Rampagen tuottanutta Warner Brosia oikeudella sillä hän on sitä mieltä, että uusi hirviöelokuva pienentää hänen brändiään ja sitä kautta vie häneltä tuloja. Hän ei tosin ota huomioon sitä, että uusi Rampage pohjautuu 1980-luvulla julkaistuun peliin, joka oli siis olemassa jo ennen kuin Boll teki ensimmäisen Rampage-elokuvansa vuonna 2009.