Uusimmat

“Ketä kiinnostaa elokuva puhuvasta puusta ja pesukarhusta?” – Nimekäs Hollywood-tähti kieltäytyi roolista Guardians of the Galaxyssa, koska ei halunnut olla tekemässä Marvelin ensimmäistä floppia

08.12.2020 09:24 Muropaketin toimitus

Amanda Seyfried paljasti todellisen syyn, miksi ei lähtenyt mukaan Guardians of the Galaxyyn.

Amanda Seyfried vieraili David Fincherin Mank-elokuvan tiimoilta The Hollywood Reporterin Awards Chatter -podcastissa, jossa hän muisteli myös menneitä.

Seyfried on aiemmin kertonut kieltäytyneensä Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvan Gamoran roolista, koska ei halunnut istua joka päivä tuntiakausia maskissa. Nyt hän paljastaa todellisen syyn olleen pelon leffan floppaamisesta.

– Ketä kiinnostaa elokuva puhuvasta puusta ja pesukarhusta? En halunnut mukaan Marvelin ensimmäiseen elokuvaan joka floppaa. Olin todella väärässä, Seyfried sanoo.

– Käsikirjoitus oli hyvä, mutta en halunnut olla ”se tyyppi”. Jos olet mukana tuon kokoluokan leffassa ja se ei menestykään, niin Hollywood ei valitettavasti unohda asiaa. Olen nähnyt niin käyvän monelle kollegalle, hän jatkaa.

Seyfriedille povataan Oscar-ehdokkuutta roolistaan Netflixissä viime viikon perjantaina ensi-iltansa saaneesta Mank-elokuvasta, josta todettiin Muropaketin ylistävässä arviossa muun muassa seuraavaa:

”Mank on Fincheria leikkisimmillään, elokuva joka toimii todella monella tasolla. Suosittelen vain antautumaan upean ohjaajan, mahtavien näyttelijöiden ja kaikkien muiden leffan parissa intohimoisesti työskennelleiden taideteoksen vietäväksi. Mank on vuoden hienoimpia elokuvia.

Arvostelu | Netflixissä nähtävä ja Gary Oldmanin tähdittämä Mank on David Fincherin omaperäisin elokuva