Kevin Spacey sai kenkää myös tulevasta Ridley Scott -elokuvasta – korvataan Christopher Plummerilla

09.11.2017 13:20 | Muropaketin toimitus

Sony Pictures ja ohjaaja Ridley Scott ovat päättäneet korvata Kevin Spaceyn Gettyjen superrikkaasta perheestä kertovassa elokuvassa All the Money in the World. Perheen patriarkan roolissa tullaan näkemään Spaceyn sijaan Christopher Plummer.

Netflix ilmoitti jo aiemmin, ettei se enää halua työskennellä ahdistelusyytösten keskelle joutuneen Kevin Spaceyn kanssa House of Cards -tv-sarjan tiimoilta. Nyt Spacey on saanut kenkää myös Ridley Scottin ohjaamasta elokuvasta All the Money in The World. Hänet korvataan Christopher Plummerilla, minkä myötä osa elokuvan kohtauksista joudutaan kuvaamaan uudestaan.

Elokuvan on kuitenkin edelleen määrä saada Yhdysvaltain ensi-iltansa 22. joulukuuta.

Getty Oil Companyn perustaja J. Paul Getty oli aikoinaan Guinnesin ennätyskirjankin mukaan maailman rikkain mies. Gettyjen perheen tarina tuli erityisen kuuluisaksi, kun Gettyn 16-vuotias pojanpoika kidnapattiin ja hänestä vaadittiin miljoonien lunnaita – eikä pihi isoisä suostunut miljardeistaan huolimatta maksamaan niitä.

All the Money in the World pohjautuu John Pearsonin kirjoittamaan elämänkertaan ja sen elokuvakäsikirjoituksen on työstänyt David Scarpa (The Day the Earth Stood Still). Kidnapattavaa nuorta Gettyä elokuvassa esittää Charlie Plummer (ei sukua Christopher Plummerille) ja hänen henkensä puolesta taistelevaa äitiä Michelle Williams. Mark Wahlberg on äidin liittolaiseksi ryhtyvä turvamies ja isoisä-Gettynä nähdään nyt siis Christopher Plummer.

Suomessa elokuva nähdään näillä näkymin ensi vuoden puolella. Ensi-ilta on tammikuun 12. päivä.

Toistaiseksi elokuvan trailerissa nähdään J. Paul Gettynä vielä Kevin Spacey: