Kevin Spaceylta ilmestyy ensimmäinen uusi elokuva viime vuoden mediakohun ja lukuisten syytösten jälkeen

15.06.2018 09:58 | Muropaketin toimitus

Billionaire Boys Club -elokuva on kuvattu jo pari vuotta sitten.

Viime syksynä ahdistelusyytösten keskelle joutuneella Kevin Spaceylla ei ole kohun jälkeen ollut kiireitä. Netflix lopetti yhteistyön hänen kanssaan ja House of Cards -tv-sarjan viimeinen, ensi syksynä nähtävä kuudes kausi tehtiin ilman häntä.

Hän sai kenkää myös Ridley Scottin ohjaamasta elokuvasta All the Money in The World, jossa hänet korvattiin Christopher Plummerilla uusintakuvausten myötä.  Lisäksi myös Spaceyn agentti ja tiedottaja lopettivat yhteistyön tämän kanssa. Spaceyn ahdisteluskandaali alkoi, kun Star Trek Discoveryssä näyttelevä Antony Rapp kertoi viime kuun lopulla, kuinka Spacey lähenteli häntä Rappin ollessa 14-vuotias.

Nyt Spacey nähdään kuitenkin tositapahtumiin perustuvassa Billionaire Boys Club -elokuvassa, josta on julkaistu ensimmäinen traileri. Hän esittää leffassa Ron Leviniä, kuuluisaa ammattihuijaria, joka vei Harwardin yliopiston rikkaiden opiskelijoiden ja näiden perheiden rahat.

Mukana ovat myös Taron Egerton, Emma Roberts, Suki Waterhouse ja Ansel Elgort. James Coxin käsikirjoittama ja ohjaama leffa on kuvattu jo kaksi vuotta sitten, mutta se saa Yhdysvaltain ensi-iltansa vasta 17. elokuuta. Elokuvan saapumisesta Suomen valkokankaille ei ole vielä tietoa.