Kick-Ass 2 on saattanut löytää ohjaajansa – ensi-ilta keväällä 2013?

09.05.2012 09:48 | Muropaketin toimitus

Sarjakuvapiirtäjä John Romita Jr. ilmoitti alkuviikosta, että Kick-Ass 2:n kuvaukset alkavat luultavasti tänä kesänä. Nyt Jr Jr:n puheet ovat saaneet vahvistuksen.

Deadline-sivuston mukaan Universal Studios käy parhaillaan neuvotteluja ohjaaja-käsikirjoittaja Jeff Wadlow’n kanssa Kick-Ass 2:n ohjaamisesta. Wadlow on aikaisemmin ohjannut melko yhdentekevät elokuvat Cry_Wolf ja Never Back Down. Ohjaajan lisäksi studio käy neuvotteluita Aaron Johnsonin, Chloë Grace Moretzin ja Christopher Mintz-Plassen kanssa, jotka ovat kaikki ilmoittaneet aikaisemmin haluavansa tehdä jatko-osan vuoden 2010 hitille.

Kick-Ass 2:n kuvaukset alkavat tällä tietoa elokuussa. Ensi-iltansa supersankariparodia saa luultavasti jo ensi kevään aikana.

Ensimmäisen Kick-Ass-elokuvan ohjasi Matthew Vaughn, mutta hän keskittyy nyt X-Men: First Classin jatko-osaan, eikä siksi ehdi ottaa Kick-Ass 2:sta työlistalleen. Elokuva pohjautuu tälläkin kertaa Mark Millarin ja John Romita Jr.:n sarjakuvaan. Lähdemateriaalina toimiva Kick-Ass Vol 2 ilmestyi USA:ssa lokakuusta 2010 maaliskuuhun 2012. Kokoelma-albumi on luvassa ensi kesänä.

Lähde: Deadline