Uusimmat

Kickboxer-jatko-osasta julkaistiin ensimmäinen traileri – mukana myös Jean-Claude Van Damme

08.01.2018 15:23 Muropaketin toimitus

Kickboxer: Retaliation on elokuvasarjan seitsemäs osa ja sitä ei todellakaan nähdä Suomen teattereissa.

Jos nyt oikein laskimme, niin vuoden 2016 Kickboxer: Vengeance -rebootin tarinaa jatkava Kickboxer: Retaliation on leffasarjan seitsemäs osa ja siitä on nyt julkaistu ensimmäinen traileri ja juliste.

Vuoden 1989 Kickboxerille tehtiin neljä jatko-osaa, jotka ilmestyivät vuosina 1991–1995, mutta niissä Jean-Claude Van Damme ei esiintynyt, toisin kuin näissä kahdessa uusintaversiossa / jatko-osassa.

Kickboxer: Retaliationin on ohjannut Dimitri Logothetis ja siinä näyttelevät muun muassa Alain Moussi, Jean-Claude Van Damme, Christopher Lambert, Mike Tyson, Sara Malakul Lane, Jessica Jann, Hafþór Júlíus Björnsson, Steven Swadling ja Sam Medina.

Edellisesssä elokuvassa veljensä kuoleman kostanut MMA-mestari Kurt Sloane päätyy Thaimaahan vaikutusvaltaisen gangsterin vangiksi. Ainoa tapa vapautua on voittaa huippumoderneilla steroideilla tuunattu Game of Thronesista tutun Björnssonin esittämä tapppokone. Van Damme esittää jälleen mestari Durandia ja Mike Tyson toista vankia nimeltään Briggs.

Kickboxer: Retaliation tulee Yhdysvalloissa tarjolle elokuvavuokrapalveluihin ja muutamaan teatteriin 26. tammikuuta. Suomessa leffaa ei taatusti nähdä valkokankaalla.