Kikka!-elokuvan pääosanesittäjä paljastettiin – Tältä näyttää Sara Melleri eroottista iskelmää tehneen laulajan roolissa

05.02.2021 08:27 | Muropaketin toimitus

Kikka!-elokuvan ensi-ilta on alkuvuodesta 2022.

Anna Paavilaisen ohjaaman Kikka! -elokuvan pääosassa nähdään Sara Melleri. Hänestä on nyt julkaistu ensimmäiset kuvat Kikan roolissa.

Kikka! kertoo laulaja-viihdetaiteilija Kikasta, ihmisistä hänen ympärillään sekä aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta.

– Kikan rooli tuntuu unelmien täyttymykseltä, joka tulee vain kerran elämässä ja olen siitä hyvin kiitollinen. Muistan elävästi nähneeni Kikan Mä haluun viihdyttää -musavideon 4-5-vuotiaana ja muistan miten hänen pinkkinä hehkuva naiseutensa teki minuun suuren vaikutuksen. Kikka on ollut näyttävä diskokuningatar, lasten laulattaja, tanssilavojen suosikki, räjähtelevä, herkkä, kompleksinen ja ihana – mikään ei ole näyttelijänä kiinnostavampaa kuin sukeltaa tällaisen taiteilijan elämään ja saada tuoda meidän versiomme Kikasta valkokankaalle, Sara Melleri kertoo.

Kikka! -elokuvan synopsis kertoo seuraavaa:

”Kosmetiikkamyyjä Kirsi Viilonen haaveilee tähtiartistin urasta. Kun Kirsi tutustuu DJ ja radiotoimittaja Paulaan, päättää hän antautua kokonaan laulajaunelmalleen. Miesvaltaisen musiikkimaailman irvailusta huolimatta Paula tunnistaa Kirsissä tähden ainekset ja yhdessä he hankkivat hänellä levytyssopimuksen. Kikka on syntynyt. Kikan ura lähtee jyrkkään nousukiitoon, kun hänen nänninsä vilahtaa tahattomasti Jukebox-ohjelmassa. Kikasta tulee välittömästi koko maan tuntema julkkis ja yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista.”

Kikan! kuvaukset alkavat helmikuussa ja ensi-iltansa se saa alkuvuodesta 2022.

Muropaketin uusimmat