Uusimmat

Kit Harington ei ole vieläkään katsonut Game of Thronesin viimeistä kautta itse

24.09.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin kahdeksas ja samalla viimeinen kausi julkaistiin viime keväänä. Jon Snowta esittävä Kit Harington ei ole vieläkään katsonut valmista kautta itse.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi palkittiin kahdella Emmy-palkinnolla. Sarjan yhtä keskeisimmistä rooleista esittänyt Kit Harington oli ehdolla parhaan miesnäyttelijän kategoriassa, mutta ei päässyt palkinnoille.

Mielenkiintoista on kuitenkin se, ettei Harington ole vieläkään nähnyt viimeistä kautta valmiina, kertoo Entertainment Weekly.

“En ole nähnyt viimeistä kautta. Sillä tavalla minä suhtaudun kauden herättämään kiistoihin – en ole nähnyt viimeistä kautta, mutta tiedän mitä vaadittiin sen kuvaamiseen. Se oli rankkaa ja kaikki laittoivat sen tekoon rakkautensa ja vaivannäkönsä. Ristiriita, meille se oli varmaankin sitä, että tiesimme tekevämme asiat oikein, tarinallisesti, ja tiesimme että se oli oikein hahmoille, koska olimme eläneet niiden kanssa kymmenen vuotta. Ristiriita ei siis pahemmin koskettanut meitä”, Harington kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa.