Uusimmat

Kohtausnäyte paljastaa ensi viikolla alkavan Marvelin WandaVision-sarjan olevan jotain aivan muuta kuin perinteinen supersankariseikkailu

Kuva: © Disney+

06.01.2021 09:05 Muropaketin toimitus

Disney Plus -palvelun WandaVision-sarja vaikuttaa mukavan sekopäiseltä.

Marvel Studion WandaVision-sarjan promokampanja on tehnyt jo aiemmin selväksi, että ensi viikolla alkava sarja on jotain aivan muuta kuin perinteinen supersankariseikkailu. Viime yönä esitetystä Jimmy Kimmelin show’sta peräisin oleva kohtausnäyte viimeistään vahvistaa asian, sillä pätkästä tulee mieleen lähinnä The Dick Van Dyke Show’n ja The Brady Bunchin kaltaiset klassikkositcomit.

WandaVision alkaa Disney Plus -palvelussa ensi viikon perjantaina 15. tammikuuta. Sen ensimmäinen kausi koostuu yhdeksästä jaksosta, jotka nähdään jakso per viikko -tahdilla. WandaVisionin jälkeen Disney Plussassa alkaa heti seuraavana perjantaina 19. maaliskuuta palvelun toinen Marvel-alkuperäissarja, eli The Falcon and The Winter Soldier.

WandaVisionin ensimmäisen kauden kaikki jaksot on käsikirjoittanut Jac Schaeffer ja ohjannut Matt Shakman. Pääosissa nähdään Elizabeth Olsen ja Paul Bettany. Heidän lisäkseen mukana ovat muun muassa Teyonah Parris, Kat Dennings, Randall Park ja Kathryn Hahn.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi