Uusimmat

Kohutun Suomen Marsalkka -elokuvan traileri ei vakuuta, mutta se ei johdu elokuvasta

16.08.2012 11:04 Muropaketin toimitus

Uutinen tummaihoisesta marsalkka Mannerheimista on saanut tällä viikolla suomalaiset sekaisin, mutta Dome.fi:n lukijoiden keskuudessa rohkea roolitus ei hätkähdytä. Olemmehan jo nähneet Michael Clarke Duncanin Kingpinina Daredevilissä, Jim Caviezelin Jeesuksena The Passion of the Christissa ja Samuel L. Jacksonin Nick Furyna The Avengersissa.

Marsalkka Mannerheimin esittäjää kiinnostavampaa on se, onko Suomen Marsalkka (The Marshal Of Finland) hyvä elokuva. Se selviää syyskuussa, kun virolais-kenialais-suomalainen tuotanto saa ensi-iltansa Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla.

Suomen Marsalkasta on tänään julkaistu ensimmäinen traileri, joka ei ihan täysin vielä vakuuta uskomaan elokuvan tasoon. Asiaan toki vaikuttaa sekin, että ”traileri” ei ole mikään kunnon traileri edes teaser-genressä vai mitä mieltä itse olette?

Jostain syystä YLE ei ole osannut tai halunnut ladata trailerista YouTubeen lainkaan HD-tasoista versiota. Suomen Marsalkan on ohjannut Gilbert Lukalia ja sitä tähdittää Telley Savalas Otieno.

Teksti: Tatu Junni