Kolmas The Walking Dead -sarja tulossa – Julkaisupäivä ja juonikuvaus julkistettiin

20.01.2020 09:42 | Muropaketin toimitus

Uuden The Walking Dead -sarjan pääosissa nähdään teini-ikäisiä näyttelijöitä.

AMC-kanava on paljastanut uuden The Walking Dead: World Beyond -sarjan saavan ensi-iltansa Yhdysvalloissa 12. huhtikuuta, heti alkuperäisen sarjan 10. tuotantokauden finaalijakson jälkeen.

Colliderin mukaan uutuussarja on vain kahden kauden mittainen kokonaisuus. Sen vapaasti suomennettu juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”The Walking Dead: World Beyond laajentaa The Walking Deadin universumia. Siinä seurataan hahmoja, jotka ovat syntyneet zombiapokalypsin jälkeen. Kaksi sisarusta lähtevät yhdessä kahden ystävänsä kanssa turvapaikastaan tärkeälle, mutta vaaralliselle matkalle. Heitä seuraavat niin pahantahtoiset kuin nuoria suojelemaan pyrkivät hahmot. Matka- ja kasvukertomus vie heidät vaaran vyöhykkeille, jossa he joutuvat kyseenalaistamaan kaiken mitä tietävät maailmasta, itsestään ja toisistaan”

Sarjassa esiintyvät Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nico Tortorella, Joe Holt, Julia Ormond, Natalie Gold, Al Calderon, Scott Adsit ja Ted Sutherland.

The Walking Dead: World Beyondin Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa, mutta eiköhän tämäkin zombisarja nähdä meillä tuoreeltaan. The Walking Deadia esittää Suomessa päivän viiveellä Fox-kanava ja Fear The Walking Deadia HBO Nordic.