UUSIMMAT

Kolme vuotta valmiina olleen X-Men-elokuvan ensi-ilta ei ole vieläkään selvillä, vaikka leffasta julkaisiin taas uusi traileri

17.07.2020 08:37 | Muropaketin toimitus

The New Mutants -elokuvan uusi traileri ei edes mainitse ensi-iltaa.

Josh Boonen ohjaaman The New Mutants -elokuvan hautominen jatkuu edelleen, vaikka Disney / 20th Century Studios on julkaissut siitä taas uuden mainospätkän, joka ei tällä kertaa edes mainitse päivämäärää jolloin leffa ehkä voitaisiin nähdä.

The New Mutants kuvattiin vuonna 2017 ja sen oli määrä saapua teattereihin seuraavana vuonna. Sitten julkaisupäivää siirrettiin vuoteen 2019 ja lopulta keväälle 2020, mistä taas koronapandemia potkaisi sen jälleen elokuun 28. päivään. Tuolloin teos ei taatusti saavu teattereihin Yhdysvaltojen tämän hetkisen koronavirustilanteen takia.

Nyt julkaistu teaser promoaa vain tänä vuonna virtuaalisesti järjestettävän Comic-Conin keskustelupaneelia, johon osallistuvat ensi viikon torstaina 23. heinäkuuta elokuvan tähdet Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga sekä ohjaaja Boone.

Ehkäpä he kertovat tuolloin Disneyn vihdoinkin luovuttaneen leffan teatterienskarin suhteen ja esittävän sen joko Disney Plus – tai Hulu -suoratoistopalvelussa. Tai vaihtoehtoisesti leffan ensi-illan kerrotaan siirtyvän esimerkiksi ensi kesään..

Muropaketin uusimmat