Uusimmat

Korjaus: Ghostbusters-ohjaajan ”paskiaiskommentti” oli irrotettu asiayhteydestä

10.05.2016 07:43 Tatu Junni

Ghostbustersin ohjaaja Paul Feig tylytti taannoin elokuvaansa haukkuneita ”nörttipaskiaisia”. Nyt mies on täsmentänyt kommenttejaan.

Ghostbusters-ohjaajalla paloi hermot: “Pahimmat paskiaiset nörttipiireistä” 

Twitterissä julkaisemassaan viestissä Feig selvensi, että hänellä ei ole mitään niitä faneja vastaan, jotka eivät pidä Ghostbustersin trailerista tai uudesta elokuvasta muutenkaan. Hän voi jopa sympatiseerata niitä katsojia, jotka ovat huolissaan Ghostbustersin kierrättämisestä. ”Kunnioitan mielipidettänne”, Feig totesi.

Ohjaajan pinna on palanut niihin verkkokiusaajiin, jotka viljelevät naisvihamielisiä viestejä systemaattisesti nimimerkkien suojista.

Samassa yhteydessä Paul Feig täsmensi, että hänen The New York Daily Newsin julkaisemat kommentit eivät ole tältä keväältä vaan vuoden 2015 alkupuolelta. Ne on siis irrotettu asiayhteydestä, vaikka samaa aihetta käsittelevätkin.

pic.twitter.com/9NbvUU4AiL

Ghostbusters saa ensi-iltansa Suomessa 20. heinäkuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat