Kriitikot kehuvat ensireaktioissaan Ryan Reynoldsin Free Guy -tieteiskomediaa kesän suurimmaksi yllätykseksi

23.07.2021 10:59 | Muropaketin toimitus

Free Guy -leffa saa ensi-iltansa vihdoinkin elokuussa.

20th Centuryn ja Disneyn koko perheen Free Guy -tieteistoimintakomedian jo nähneet yhdysvaltalaistoimittajat kehuvat sitä kilpaa ensireaktioissaan. Leffan sanotaan olevan kesän kovin yllätys ja useampi kriitikko kehuu sitä jopa parhaaksi videopelileffaksi koskaan.

Suomessa Free Guyta ei ole vielä näytetty lehdistölle. Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Free Guy kertoo pankkivirkailijasta, joka huomaa olevansa vain sivuhenkilö avoimen maailman videopelissä, ja päättää ryhtyä oman tarinansa sankariksi. Maailmassa, jossa ei ole rajoja, hän on päättänyt olla se tyyppi, joka pelastaa maailman omalla tavallaan… ennen kuin on liian myöhäistä. Elokuvan pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar ja Taika Waititi ja sen on ohjannut Shawn Levy perustuen Matt Liebermanin ja Zak Pennin käsikirjoitukseen ja Lebermanin tarinaan. Elokuvan ovat tuottaneet Ryan Reynolds, p.g.a., Shawn Levy, p.g.a., Sarah Schechter, Greg Berlanti ja Adam Kolbrenner. Vastaavina tuottajina toimivat Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine ja Michael Riley McGrath.

Elokuvassa nähdään myös useita cameoita joiltakin videopelimaailman vaikutusvaltaisimmista pelaajista mukaan lukien Imane “Pokimane” Anys, Lannan “LazarBeam” Eacott, Seán William “Jacksepticeye” McLoughlin, Tyler “Ninja” Blevins ja Daniel “DanTDM” Middleton.”