Kun ison rahan Hollywood-elokuvaan etsitään pahista, Mark Strongin puhelin soi – Nyt brittitähti kertoi, miksi on vain tyytyväinen asiaan

03.06.2021 16:29 | Muropaketin toimitus

Brittinäyttelijä Mark Strong nähdään sivuroolissa myös Disneyn uudessa Cruellassa. Tosin tällä kertaa hän ei esitä suoranaista pahista.

Pahisroolit eivät ole vieraita näyttelijä Mark Strongille. Hänet on nähty pahiksen roolissa muun muassa Shazam!:issa, Guy Ritchien Sherlock Holmesissa ja Kick-Assissa. Jotkut brittinäyttelijät ovat harmitelleet sitä, että heidät halutaan Hollywood-elokuviin juuri pahisten rooliin, mutta Strong on eri mieltä.

Cinemablendin haastattelussa hän kertoo olevansa asiasta vain tyytyväinen.

”Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta minusta pahisten näytteleminen on aina ollut hauskaa. Pahisten esittämisessä on kivaa se, että ei tarvitse käyttäytyä sillä tavalla oikeassa elämässä. Voi olla ilkeä ja julma ja tyly fiktion turvallisissa raameissa. Lisäksi he saavat pitää hienoja asuja ja heille annetaan mahtavia vuorosanoja”, Strong selittää.

Disneyn Cruellassa Strong esittää Emma Thompsonin esittämän paronittaren apulaista, joka joutuu sotkeutumaan Emma Stonen esittämän Cruellan ja paronittaren väliseen vihanpitoon.

Katso Strongin kommentti kokonaisuudessaan tästä videosta:

LUE MYÖS: Arvostelu | Cruella on Disneyn elokuvaksi todella erikoinen, mutta Jokeriin sitä on turha verrata

Muropaketin uusimmat