Uusimmat

Kuinka Kuolontähden suunnitelmat vietiin? Rogue One -julisteet esittelevät Star Warsin uudet sankarit

18.10.2016 09:00 Tatu Junni

Rogue One

Yksi Star Warsin menestyksen salaisuuksista on tutut hahmot, joihin katsojat ovat kiintyneet vuosien saatossa. Miten käy Rogue One: A Star Wars Storyn, jossa mukana ei ole saagan päähahmoista kuin taustalla lymyävä Darth Vader?

Gareth Edwardsin ohjaamasta Rogue One: A Star Wars Storysta on julkaistu nippu hahmojulisteita, joilla pyritään tekemään uudet sankarit ja konnat tutuiksi edes kasvojen osalta.

Pääosia Rogue Onessa esittävät Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk ja Riz Ahmed.

Tarinan osalta joulukuussa ilmestyvä Star Wars -elokuva keskittyy rakentamaan siltaa Episodien III ja IV välille. Elokuva kertoo ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset. Homma ei kuitenkaan ihan helppo ole, sillä vastassa on Darth Vaderin ja imperiumin lisäksi joukko aivan uusia vastustajia.

Suomessa Rogue One saa ensi-iltansa 16. joulukuuta.

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-001

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-002

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-003

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-004

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-005

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-006

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-007

rogue-one-a-star-wars-story-hahmojuliste-008

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat