Uusimmat

Kuudennen Die Hard -elokuvan virallinen nimi paljastettiin – Mukana on Bruce Willisin lisäksi nuorta John McClanea esittävä näyttelijä

04.09.2018 10:03 Muropaketin toimitus

Uusi Die Hard -elokuva ei olekaan nimeltään Die Hard: Year One.

Kuudennen Die Hard -elokuvan ohjaa Len Wiseman ja aiemmin sen kerrottiin olevan nimeltään Die Hard: Year One, mutta titteli on nyt mennyt vaihtoon. Leffassa ovat mukana takaumien kautta nuoret Holly Gennero ja John McClane, eli leffassa nähdään Bruce Willisin lisäksi myös nuorempi näyttelijä McClanen roolissa.

Nyt Empire kertoo elokuvan saaneen uuden, vähän mielikuvituksettoman, mutta loogisen nimen, joka on simppelisti pelkkä McClane.

Kuudennen Die Hardin on huhuiltu keskittyvän enemmän nuoreen McClaneen kuin 60-vuotiaan Willisin esittämään versioon, mutta tuottaja Lorenzo di Bonaventura tyrmää moiset puheet.

– En tiedä kuinka Die Hard -elokuva voitaisiin tehdä ilman Brucea, huhut ettei hän olisi uudessa elokuvassa esillä juuri lainkaan eivät pidä paikkaansa. Näemme parikymppisen John McClanen, mutta hänen vanhempi versionsa on elokuvassa aivan yhtä tärkeässä roolissa, di Bonaventura sanoo.

McClane sijoittuu sekä 1970-luvun loppupuolelle että nykyhetkeen, ollen samalla siis eräänlainen jatko- ja esiosa.