Uusimmat

Kuusinkertainen Emmy-voittaja mukaan Spider-Man: Homecoming -leffaan

30.06.2016 14:07 Aki Lehti

Uuden Hämis-leffan näyttelijäkaarti alkaa vaikuttaa upealta.

Vasta tänään aamulla näytimme ensimmäiset kuvat heinäkuussa 2017 ensi-iltansa saavan Spider-Man: Homecomig -elokuvan kuvauspaikalta, joissa pääosanesittäjä Tom Holland poseeraa uudessa asussaan. Nyt tarjolla on lisää leffaan liittyviä uutisia.

Muun muassa Amyn lailla- ja 1980-luvun Cagney & Lacey -tv-sarjoista tuttu kuusi Emmy-palkintoa uransa aikana voittanut Tyne Daly on kiinnitetty mukaan leffaan. Vielä ei tiedetä ketä hän elokuvassa esittää.

Dalyn ja Hollandin lisäksi Spider-Man: Homecomingissa näyttelevät muun muassa Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Donald Glover, Martin Starr, Michael Mando ja Bokeem Woodbine.

Daly nähdään myös heinäkuussa ensi-iltansa saavassa HBO:n Looking-elokuvassa.

Spider-Man-Tyne-Daly

Lähde: Cinemablend

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat