Uusimmat

Kuva: Amazonin miljardibudjetilla tehtävän Lord of the Rings -sarjan pilottijakson kuvaukset saatiin valmiiksi

28.12.2020 09:59 Muropaketin toimitus

Amazonin Taru sormusten herrasta -sarjaa tehdään Uudessa-Seelannissa.

Amazonin Lord of the Rings -sarjan tuotanto on myös myöhässä koronaviruspandemian takia, mutta ainakin sen pilottijakso on nyt saatu purkkiin.

Asian paljasti Instagram-tilillään muun muassa Jurassic World: Fallen Kingdom -leffasta tuttu ohjaaja J.A. Bayona. Useat nettisaitit uutisoivat sarjan koko ensimmäisen kauden kuvausten tulleen valmiiksi. Se ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä loput jaksoista kuvataan vasta ensi vuoden puolella. Tuotanto jatkuu Uudessa-Seelannissa vielä tammikuun aikana.

Mielipuolisella budjetilla tehtävässä sarjassa esiintyvät muun muassa Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Ben Walker, Sara Zwangobani, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ja Daniel Weyman.

Amazon on tilannut jo myös sarjan toisen tuotantokauden. Ensimmäisen kauden oli alun perin tarkoitus alkaa Amazon Prime Video -palvelussa vuoden 2021 aikana, mutta se näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön JA Bayona (@filmbayona) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat