Kuva: Amazonin räävitön The Boys -supersankarisarja saa jatkoa – Uudessa julisteessa katsojille näytetään keskisormea

28.05.2020 09:10 | Muropaketin toimitus

The Boys -sarjan kakkoskausi saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella.

Amazonin The Boys -sarjan virallinen Twitter-tili julkaisi uuden kuvan superankarisarjan kakkoskaudesta, jonka on tarkoitus tulla tarjolle vielä tämän vuoden puolella. Tarkkaa ensi-iltaa ei ole vielä paljastettu.

Sarjan showrunner Eric Kripke kertoi aiemmin, että The Boysin uusien jaksojen jälkityöt ovat vielä kesken. Erikoistehosteita ja ääniä tehdään tällä hetkellä etätyönä.

Lue myös: Arvostelu: The Boys ei tavoita alkuperäisen sarjakuvan törkyistä tunnelmaa, vaikka omaperäinen uutuus supersankaritarinoiden joukossa onkin

Garth Ennisin ja Darick Robertsonin kulttisarjakuvaan pohjautuvan The Boys -sarjan tv-versiosta vastaavat Kipken lisäksi Seth Rogen ja Evan Goldberg. Uudessa kuvassa keskaria näyttää koko The Boys -kööri – Billy Butcher (Karl Urban), The Female (Karen Fukuhara), Mother’s Milk (Laz Alonso), ”Wee” Hughie Campbell (Jack Quaid) ja The Frenchman (Tomer Kapon).

The Boysin kakkoskaudesta julkaistiin teaser-traileri jo viime joulukuussa ja se löytyy kertauksena uuden foton alapuolelta.