Kuva: Ben Affleck ja Matt Damon näyttävät hyvin erilaisilta Ridley Scottin uudessa elokuvassa

29.02.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

Ridley Scottin ohjaama The Last Duel julkaistaan ensi vuoden tammikuussa.

Ridley Scottin uutta elokuvaa kuvataan parhaillaan ja nyt The Last Duelin kuvauksista on valunut kuvamateraalia myös julkisuuteen ET:n kautta. Historiallisen elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Ben Affleck ja Matt Damon, jotka näyttävät rooliasuissaan melkoisen erilaisilta kuin mihin viime aikoina on totuttu.

ET:n julkaisemissa kuvissa Affleck on blondi ja Damonilla on leukaparta.

The Last Duel on Affleckin ja Damonin yhdessä Nicole Holofcenerin kanssa käsikirjoittama, Eric Jagerin romaaniin perustuva elokuva. Kerta on ensimmäinen sitten vuoden 1998, kun Affleck ja Damon kirjoittavat jälleen yhdessä. Vuonna 1998 he voittivat Oscarin parhaasta käsikirjoituksesta elokuvasta Good Will Hunting (yläkuvassa).

The Last Duel sijoittuu 1300-luvun Ranskaan ja se kertoo oikeastikin eläneistä ritareista Jean de Carrougesista ja Jacques LeGrisistä. He ovat viimeiset virallisesti kaksintaisteluun tuomitut ihmiset, toisen syytettyä toista vaimonsa raiskauksesta.

The Last Duelin näyttelijäkaartiin kuuluu myös Adam Driver, joka esittää IMDb:n mukaan toista pääroolia eli LeGrisiä. Damon on puolestaan de Carrouges. Affleckin piti alun perin esittää toista pääosaa, mutta hän päätti aikatauluhaasteiden vuoksi siirtyä sivurooliin.