Kuva: Christian Bale on ylösalaisin Knight of Cupsin uudessa julisteessa

27.01.2016 14:30 | Muropaketin toimitus

Christian Balen seuraava elokuva on Terrence Malickin ohjaama Knight of Cups. Siitä on nyt julkaistu uusi juliste.

Maaliskuun 25. päivä Suomen ensi-iltansa saavan Knight of Cupsin juonikuvaus on taattua Malickia:

Olipa kerran prinssi, jonka isä, idän kuningas, lähetti Egyptiin etsimään helmeä. Mutta kun prinssi saapui perille, hänelle tarjottiin juomaa. Juotuaan hän unohti olevansa kuninkaan poika, unohti helmen ja vaipui syvään uneen. Rickin isä tapasi kertoa hänelle tätä tarinaa, kun hän oli lapsi. Rick on nyt käsikirjoittaja ja asuu Santa Monicassa. Hän kaipaa jotain muuta, jotain enemmän, tietämättä kuitenkaan mitä, tai miten löytää sen.

Rickyn veljen Billyn kuolema varjostaa hänen elämäänsä. Hänen isänsä puolestaan tuntee syyllisyyttä Billyn kuolemasta. Toinen veli, epäonninen Barry, on juuri muuttanut Los Angelesiin lapsuudenmaisemistaan Missourista. Rick on auttanut häntä pääsemään takaisin jaloilleen.

Rick etsii pakokeinoa naisista. Della, Nancy, hänen ex-vaimonsa, malli nimeltä Helen, Elizabeth, jonka hän saattoi raskaaksi, strippari nimeltä Karen ja Isabel, nuori nainen, joka auttaa häntä eteenpäin. Naiset näyttävät tietävän enemmän kuin hän. He tuovat hänet lähemmäs kaiken sisintä, lähemmäs mysteeriä. Mikään ei tunnu toimivan. Juhlat, flirttailu, ura, mikään ei tyydytä. Ja silti jokainen nainen, jokainen mies, jonka hän on tavannut elämänsä aikana, on toiminut hänelle kuin oppaana.

Tie itään aukeaa hänen edessään. Lähteekö hän matkaan? Pettääkö rohkeus? Pysyykö hän hereillä? Vai antaako hän sen olla vain ohimenevää unta? Matka on vasta alkanut.

Christian Balen lisäksi Knight of Cupsia tähdittävät Cate Blanchett ja Natalie Portman.

Knight of Cups