Uusimmat

Kuva: Dyyni-tähti Timothée Chalametin uusi elokuvarooli on jotain ihan muuta kuin scifiä

12.10.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Timothée Chalamet esittää nuorta Willy Wonkaa vuonna 2023 julkaistavassa musikaalielokuvassa Wonka.

Timothée Chalamet ihastuttaa parhaillaan elokuvateattereissa pyörivän Dyynin pääosassa, mutta nuorukainen itse on jo kuvaamassa uutta elokuvaa. Hänet nähdään nuoren Willy Wonkan roolissa tulevassa elokuvassa Wonka, jonka ohjaa Paul King (Paddington-elokuvat).

Chalamet on nyt julkaissut Twitterissä ensimmäisen kuvan itsestään roolihahmossaan.

 

Wonkan tarinasta ei ole vielä paljoa paljastettu, mutta sen on mainittu kertovan nuoren Willy Wonkan seikkailuista ja tämän ensimmäisestä kohtaamisesta umppa-lumppien kanssa. Chalametin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Rowan Atkinson, Olivia Colman, Sally Hawkins, Tom Davis, Kobna Holdbrook-Smith, Matt Lucas, Jim Carter, Rich Fulcher, Paterson Joseph, Calah Lane, Colin O’Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar, Keegan-Michael Key ja Ellie White.

Elokuvan on määrä olla musikaali ja Collider uutisoi, että Chalamet on ollut Lontoossa Abbey Roadin studiolla äänittämässä sen lauluja. Wonkan julkaisupäivä on näillä näkymin maaliskuussa 2023.

Chalamet nähdään keskeisessä roolissa myös tämän kuun lopussa ensi-iltansa saavassa, Wes Andersonin ohjaamassa elokuvassa The French Dispatch.