Uusimmat

Kuva: Ghost Rider saapuu Marvel Studiosin supersankariuniversumiin?

23.06.2016 07:40 Tatu Junni

Ghost Rider eli Aaveajaja on seikkaillut jo kahdessa elokuvassa. Vaikka hahmo on visuaalisesti näyttävä, ei sarjakuvaseikkailuista ollut muuhun kuin silmäkarkiksi.

Vuoden 2012 Ghost Rider: Spirit of Vengeancen jälkeen hahmon oikeudet palasivat Marvelille, ja fanit ovatkin jo muutaman vuoden odottaneet, voisiko kallosankari saada vielä kolmannen elokuvan. Aaveajajaa olisi toki aika vaikea kuvitella Kostajien kansoittamaan supersankarimaailmaan, mutta kaikki on tietenkin mahdollista.

Tuoreimpien huhujen mukaan uutta Ghost Rider -elokuvaa ei ole luvassa, mutta hahmon vihjataan esiintyvän Agents of S.H.I.E.L.D.:in neljännellä kaudella.

Kaikki sai alkunsa tästä raitiovaunumainoksesta, joka kieltämättä tuo helposti mieleen Aaveajajan tulisen kettingin. On kuitenkin ihan yhtä mahdollista – ja oikeastaan todennäköisempääkin – että Marvelin valkokangasuniversumiin sijoittuvassa sarjassa nähdään Secret Warriors -ryhmän jäsen Hellfire, ei Johnny Blazea.

Toivottavasti niin, sillä ainakin Dome.fi:n toimituksessa haaveillaan yhä Ghost Rider -Netflix-sarjasta. Se tuntuisi sopivan hahmolle paremmin kuin puhtoisempi Agents of S.H.I.E.L.D.

Aaveajaja

Lähde: Coming Soon

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat