Kuva | Halloween Kills -kauhuelokuvan on tarkoitus saada vihdoinkin ensi-iltansa – Saapuu teattereihin lokakuussa

07.01.2021 10:17 | Muropaketin toimitus

Vuoden 2018 Halloween-rebootin jatko-osa myöhästyy kokonaisella vuodella.

GamesRadar on julkaissut uuden kuvan Halloween Kills -kauhuelokuvasta, joka on jatko-osa vuoden 2018 Halloween-rebootille. Uudessa fotossa poseeraa Michael Myers -pahis tuttu veitsi kädessään.

Halloween Killsin oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa viime lokakuussa, mutta sen julkaisu siirtyi koronaviruspandemian takia kokonaisella vuodella ja se saapuu teattereihin vasta ensi lokakuussa.

Vuoden 2018 Halloween-elokuva unohti kaikki aiemmat jatko-osat ja keikautti koko stoorin uusiksi. Halloween Kills -jatko-osassa Jamie Lee Curtis esittää jälleen Laurie Strodea ja hänen tyttärensä rooliin palaa Judy Greer. Lisäksi Andi Matichak, Kyle Richards, Charles Cyphers ja Nancy Stephens palaavat aiemmista elokuvista tuttuihin rooleihinsa.

Mukana on myös Anthony Michael Hallin esittämä aikuinen Tommy Doyle, jota Strode oli vahtimassa ensimmäisessä Halloweenissa tämän ollessa lapsi.

Halloween Killsin ohjaajana toimii edellisestä leffasta tuttu David Gordon Green, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Danny McBriden kanssa. Ensi-iltansa elokuva saa näillä näkymin 15. lokakuuta.

Luvassa on myös toinen jatko-osa nimeltään Halloween Ends, joka nähdään 14.10.2022.

Lue myös: Arvostelu: Syksyn odotetuin kauhuelokuva Halloween on valtaisa pettymys, joka ei pelota kertaakaan

Muropaketin uusimmat