UUSIMMAT

Kuva: HBO Nordicin Watchmen-sarjan juliste spoilasi tarinan loppuhuipennuksen jo kuukausia sitten

18.12.2019 09:58 | Muropaketin toimitus

Damon Lindelof sai Watchmen-sarjansa kunnialla loppuun. 

HBO:n hienon Watchmen-sarjan viimeinen jakso tuli tarjolle toissa päivänä 16. joulukuuta, ja nyt sen luoja ja showrunner Damon Lindelof kertoo THR:n haastattelussa päätöksistään, sarjan lopusta ja siitä miten sarjan juliste spoilasi lopun jo kuukausia sitten. Tämä teksti sisältää luonnollisesti spoilereita, eli älä lue pidemmälle jos sarja on vielä katsomatta.


 

Damon Lindelof painotti jo ajat sitten, että hänen tekemänsä yhdeksästä jaksosta koostuva Watchmen on itsenäinen kokonaisuutensa, joka ei jätä tärkeitä kysymyksiä auki. Siinä Lindelof todellakin onnistui, vaikka ei suostukaan vastaamaan saiko Angela Abar, eli Sister Knight viimeisessä jaksossa omnipotentin Doctor Manhattanin voimat.

Kysymys on turha, eikä edes tarvitse vastausta, mutta Lindelof kehottaa katsomaan tarkemmin sarjasta jo ajat sitten julkaistua mainoslakanaa, jossa poseeraa juurikin Regina Kingin esittämä Abar.

– En kerro mitä tapahtuu kun Angela astuu lopussa veteen, mutta sanon vain, että 15 viikkoa sitten julkaistusta julisteesta voi päätellä paljon.

Hahmo on julisteessa tietysti sininen kuten Doctor Manhattan, eli HBO periaatteessa spoilasi lopun jo promokampanjan alussa.

Lindelof kertoi viimeksi pari päivää sitten, ettei hän halua tehdä Watchmenille toista tuotantokautta. Jos moinen on luvassa, niin hän totesi jo aiemmin katsovansa mieluusti jonkun muun tekemän version. Meidän mielestämme Watchmen ei todellakaan tarvitse jatkoa, ei ainakaan samojen hahmojen kera.

Muropaketin uusimmat