Uusimmat

Kuva: Mutanteilla menee Wolverine 3:ssa surkeammin kuin koskaan?

17.10.2016 08:08 Tatu Junni

X-Men

Marvelin mutanteilla on harvoin mennyt yhtä kehnosti kuin 2000-luvun sarjakuvissa. Ei siinä mitään, että ihmiskunta vihaa ja inhoaa, mutta kun väkivallan lisäksi myös sukupuutto uhkaa.

House of M -tarina sysäsi mutanttikunnan kriisiin: Kostajien Purppuranoita pyyhki mutanttirodun melkein kokonaan maailmasta. Kun tästä oltiin selviydytty, Epäinhimillisiä synnyttävä Terrigenin sumu kääntyi myrkylliseksi mutanteille.

Se paitsi sairastuttaa homo superiorit, myös tekee heidät hedelmättömiksi.

Jotain vastaavaa viritystä tuntuisi löytyvän myös ensi maaliskuussa ilmestyvästä Logan-elokuvasta. Sen tuoreessa promokuvassa kun kysytään, mihin mutantit ovat kadonneet.

Logan

James Mangoldin ohjaamasta Loganista on julkaistu jo useita mystisiä kuvia Instagramissa parin viime viikon aikana. Jokohan lähipäivinä vihdoinkin saamme nähdä ensimmäisen trailerin Hugh Jackmanin viimeisestä X-Men-elokuvasta…

Tulevaisuuteen sijoittuvassa Loganissa on mukana tutuista X-Men-hahmoista Wolverinen lisäksi professori Xavier (Patrick Stewart). Molemmat miehet alkavat olla elämänsä ehtoopuolella, eikä olisi järin suuri yllätys, jos jompi kumpi tai peräti molemmat päätyisivät kirkkomaalle lautatakkiin ennen elokuvan lopputekstejä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat