Kuva: Näin massiivinen Cable oli Deadpool 2:n alkuperäisissä luonnoksissa

17.08.2018 10:33 | Muropaketin toimitus

Cable olisi muistuttanut Deadpool 2:ssa enemmän sarjakuvaversiotaan, ellei alkuperäinen ohjaaja Tim Miller olisi lähtenyt lätkimään.

Eilen esittelimme konseptitaiteilija Alexander Lozanon Instagramissa jakamia kuvia Deadpool 2 -elokuvan Juggernautista ja X-Forcen Dominosta. Ne olivat peräisin siltä ajalta kun ensimmäisen elokuvan ohjannut Tim Miller oli vielä Deadpool 2:ssa mukana.

Nyt Lozano esittelee Instagram-sivuillaan konseptikuvan Cablesta, jonka Miller olisi selvästi halunnut muistuttavan enemmän sarjakuvaversiota. Cable on huomattavasti massiivisemman kokoinen kuin Josh Brolinin elokuvaan päätynyt versio. Jossittelu siitä millainen leffasta olisi voinut tulla Millerin ohjaamana on periaatteessa aivan turhaa, mutta kuvat ovat silti kiinnostavia.

Deadpool 2:n faneille on luvassa lisää herkkuja noin puolentoista kuukauden kulutttua. Leffan Blu-ray ja 4K Blu-ray ilmestyvät Suomessa 1. lokakuuta ja ne sisältävät elokuvan niin sanotun Super Duper Cut -version, joka on 15 minuuttia teatteriversiota pidempi.

Siinä on mukana muun muassa alun perin sensuroitu ja jonkin sortin kohua ja älämölöä aiheuttanut kohtaus, jossa Deadpool kuristaa Hitler-vauvan.