Kuva: Netflixin jättibudjetilla tehtävän Red Notice -elokuvan kohtaus meni pieleen – Dwayne Johnson ei mahtunut Porschen ovesta sisälle

16.11.2020 10:10 | Muropaketin toimitus

Netflixin Red Notice -toimintakomediassa esiintyvät myös Gal Gadot ja Ryan Reynolds.

Dwayne Johnson jakoi Instagram-tilillään useamman kuvan Netflixin jättibudjetilla tehtävästä Red Notice -toimintakomediasta, jossa ovat mukana myös muun muassa Gal Gadot ja Ryan Reynolds.

Leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Rawson Marshall Thurber, joka luuli Johnsonin pelleilevän heidän kuvatessaan kohtausta, jossa näyttelijän oli tarkoitus hypätä Porschen kyytiin. Ainoa ongelma oli se, että jättikokoinen Johnson ei mahtunut urheiluauton ovesta sisään.

– Ensin oli aivan hiljaista noin 15 sekunin ajan, kunnes minä, ohjaaja Rawson ja koko kuvausryhmä repesimme nauruun. Ei vittu, tervetuloa vuoteen 2020, Johnson kirjoittaa päivityksessään.

Red Noticen oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa jo nyt marraskuussa, mutta kuvaukset jouduttiin keskeyttämään pandemian takia. Leffa nähdään Netflixissä ensi vuonna, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Netflixin on kerrottu panostavan elokuvaan enemmän kuin yhteenkään aiempaan leffaansa. Red Noticen pelkän tuotantobudjetin on arvioitu olevan noin 130 miljoonaa dollaria.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat