Uusimmat

Kuva: Samuel L. Jacksonin uusi roolihahmo vie yöunet lapsilta

20.06.2016 10:31 Tatu Junni

Samuel L. Jackson on nähty vuosien varrella vaikka kuinka hurjissa rooleissa. Ensi syksynä mies irrottelee Tim Burtonin ohjaaman Neiti Peregrinen koti eriskummalliselle lapsille -elokuvan Barronina.

Neiti Peregrinen koti eriskummalliselle lapsille eli Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children on Ransom Riggsin romaaniin pohjautuva ”Tim Burtonin X-Men”, kuten uudet julisteetkin osoittavat.

Elokuva alkaa, kun ”Jaken rakastama isoisä jättää hänelle vihjeitä mystisestä paikasta, jossa yhdistyy erilaiset maailmat ja ajanjaksot – paikka on Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille. Mutta tarinan mystiikka ja siellä piilevä vaara syvenee, kun Jake tutustuu paikan asukkaisiin ja heidän erikoisvoimiin… sekä kohtaa heidän voimakastahtoisen vihollisensa”.

Suomessa 30. syyskuuta ensi-iltansa saavan Neiti Peregrinen kodin pääosissa nähdään myös Eva Green, Judi Dench, Asa Butterfield, Chris O´Dowd, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp ja Ella Purnell.

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver4_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver5_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver6_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver7_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver8_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver9_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver10_xlg

miss_peregrines_home_for_peculiar_children_ver11_xlg

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat