Uusimmat

Kuva: Tältä näyttää 20 tuotantokauden, 441 jakson, 79 dvd-levyn ja yli 500 euron Simpsonit-kokoelma

10.10.2019 08:31 Muropaketin toimitus

Mielipuolisen hintaista Simpsons-dvd-boksia tehdään vain tuhat kappaletta.

Twentieth Century Fox Home Entertainment julkaisee massiivisen Simpsons-kokoelman dvd:llä, joka sisältää sarjan 20 ensimmäistä kautta.

Mukana on yhteensä 441 jaksoa ja 79 dvd-levyä. Yhdysvalloissa 2. joulukuuta ilmestyviä bokseja on tehty vain 1000 kappaletta. Amazoniin tarjolle tulevat lootat on myyty loppuun jo ennakkoon, mutta Best Buy myy boksia edelleen hintaan 549,99 dollaria ja Walmartista loota löytyy 599,99 dollarin hintalapulla varustettuna. Suomalaisfaneilla on vain se ongelma, ettei Best Buy tai Walmart toimita lähetyksiä ulkomaille.

Eli jos lootan haluaa saada haltuunsa, niin täytyy varmaan kääntyä eBayn puoleen, jossa hinnat ovat vielä hurjemmat.

Kiinnostavinta koko ylihintaisessa lootassa on se, että löytyykö siltä Simpsonien kolmannen kauden Stark Raving Dad -klassikkojakso, jossa Michael Jackson toimi ääninäyttelijänä. Viime keväänä HBO-dokumentin aiheuttaman Jackson-kohun myötä kyseinen jakso päätettiin sensuroida yhdysvaltalaisilta tv-kanavilta ja FXX:n Simpsons World -suoratoistopalvelusta. Silloin kerrottiin, ettei jaksoa ole tarkoitus sisällyttää myöskään tuleviin fyysisiin Simpsons-julkaisuihin.

Ei niin yllättäen Simpsonien kolmannen kauden alkuperäisen dvd-boksin hinta on noussut melkoiseksi. Tällä hetkellä ainakin Huuto.netistä löytyy vielä muutama sopuhintaan.

Muropaketin uusimmat