UUSIMMAT

Kuva: tältä näyttävät Bumblebeen oman elokuvan Decepticon-pahisrobotit

16.07.2018 13:44 | Muropaketin toimitus

Transformers-elokuva Bumblebee on tyyliltään jotain aivan muuta kuin aiemmat aivottomat rymistelyt.

Paramount Pictures on julkaissut EW:n kautta kuvan erilaisen Transformers-elokuva Bumblebeen kahdesta Decepticon-robotista. Angela Bassett toimii Shatter-ilkiörobotin äänenä ja Dropkickille ääntään lainaa Justin Theroux. Mukana on myös kolmas Decepticon, joka kykenee lentämään, mutta siitä ei ole vielä fotoa tarjolla.

Bumblebeen ohjaa hienosta Kubo and the Two Strings -animaatiosta tuttu Travis Knight ja sen pääosissa nähdään Hailee Steinfeld (Edge of Seventeen), Pamela Adlon (Better Things), John Cena (Daddy’s Home 2), Stephen Schneider (Comedy Central’s Broad City), Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Homecoming), Jason Drucker (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul), Kenneth Choi (American Crime Story), Ricardo Hoyos (Degrassi: Next Class), Abby Quinn (Landline), Rachel Crow (Deidra & Laney Rob a Train) ja Grace Dzienny (Zoo).

Vuoteen 1987 sijoittuvan Bumblebeen on kerrottu olevan tyyliltään aivan erilainen kuin aiemmat Transformers-elokuvat, eikä Michael Bay toimi onneksi kuin sen tuottajana. Bumblebee on ilmeisesti lähempänä Steven Spielbergin koko perheen tuotoksia kuin aiemmat aivottomat rymistelyt ja Spielberg onkin yksi elokuvan vastaavista tuottajista. Käsikirjoituksen on rustannut Christina Hodson.

Bumblebee saa ensi-iltansa 21. joulukuuta.