Uusimmat

Kuva: Tätä et varmasti huomannut – Alec “Obi-Wan Kenobi” Guinnessin lapsenlapsi oli mukana uudessa Star Wars -elokuvassa

18.03.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Disney ja Lucasfilm ovat julkaisseet digitaalisesti bonusdokumentin The Skywalker Legacy. Siitä 10 minuuttia on nähtävissä ilmaiseksi YouTubessa.

Star Wars: The Rise of Skywalkerin digijulkaisun mukana Disney ja Lucasfilm ovat julkaisseet myös parituntisen dokumentin nimeltä The Skywalker Legacy. Nerdistin mukaan dokumentissa paljastuu muun muassa se, että alkuperäisessä Star Wars -trilogiassa Obi-Wan Kenobia esittäneen Alec Guinnessin lapsenlapsi oli mukana Rise of Skywalkerin näyttelijäkaartissa.

Sally Guinness (kuvassa alla) nähdään Ensimmäisen ritarikunnan upseerina kohtauksessa, missä Kylo Ren uudelleenkasatussa naamiossaan puhuttelee henkilökuntaansa.

Guinness ei ole ainoa vanhan näyttelijäkaartin jälkeläinen uusimmassa Star Warsissa. Carrie Fisherin tytär Billie Lourd esittää vastarintaliikkeen luutnantti Connixia kaikissa kolmessa uudessa Star Wars -elokuvassa, minkä lisäksi hän toimi äitinsä varanäyttelijänä Rise of Skywalkerin takaumakohtauksessa. Myös Warwick Davisin poika Harrison on mukana ja esittää ewokia isänsä rinnalla.

Dokumentista on julkaistu kymmenen minuutin pätkä katsottavaksi ilmaiseksi YouTubessa.