Uusimmat

Kuva: Uusi juliste paljastaa, milloin Star Trek: Discovery -sarja saa jatkoa

02.10.2018 10:14 Muropaketin toimitus

Star Trek: Discoveryn kakkoskausi nähdään Suomessa tuoreeltaan Netflixissä.

Star Trek: Discovery -sarjan toinen tuotantokausi alkaa uuden mainoslakanan mukaan tammikuussa 2019. Tarkkaa päivää ei siis kerrota vieläkään, mutta ainakin se on selvää, että Netflix esittää Suomessa myös Discoveryn uudet jaksot tuoreeltaan.

Kakkoskaudella sarjassa nähdään myös nuori Spock, jonka rooliin on kiinnitetty näyttelijä Ethan Peck (10 Things I Hate About You), Hollywood-legenda Gregory Peckin pojanpoika. Hänen lisäkseen uutena kasvona mukaan liittyy myös Rebecca Romijin, joka esittää alkuperäistä förstiä.

Star Trek: Discoveryn toisella kaudella mukana ovat tietysti myös vanhat tutut Sonequa Martin-Green (Michael Burnham), Michelle Yeoh (Philippa Georgiou), Jason Isaacs (Lorca), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Stamets), Terry Serpico (Anderson), Maulik Pancholy (Nambue), Sam Vartholomeos (Connor), Mary Wiseman (Tilly), James Frain (Sarek), Chris Obi (T’Kuvma), Mary Chieffo (L’Rell), Shazad Latif (Tyler), Rekha Sharma (Landry), Kenneth Mitchell (Kol), Clare McConnell (Dennas), Damon Runyan (Ujilli) ja Rainn Wilson (Harry Mudd).