Uusimmat

Kuva: Wolverine 3:ssa nähdään tuttu mutantti uudella näyttelijällä

18.10.2016 08:17 Tatu Junni

wolverine-old-man-logan

Wolverine 3 eli Logan saa ensi-ilta maaliskuussa. Elokuvassa on mukana koko joukko uusia hahmoja, mutta myös muutama vanha tuttu.

Wolverinen (Hugh Jackman) ja professori Xavierin (Patrick Stewart) lisäksi Loganin tarinassa nähdään Caliban-mutantti, joka piipahti valkokankaalla ensimmäistä kertaa X-Men: Apocalypsessa. Tuolloin hahmoa esitti islantilainen Tómas Lemarquis.

Loganissa Calibanin rooliin astuu Hello Ladiesista ja The Officesta tuttu Stephen Merchant.

Kaikesta päätellen Calibanin rooli on Loganissa melko pieni – mutta mahdollisesti kuitenkin merkittävä. Calibanin mutanttivoima on nimittäin se, että hän pystyy löytämään muut homo superiorit pitkienkin matkojen takaa. On siis tuskin täysin sattumaa, että juuri Caliban on mukana Loganin tarinassa kaikista mahdollisista mutanttivaihtoehdoista.

Loganin on ohjannut The Wolverinesta (2013) tuttu James Mangold.

caliban-1

caliban-2

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat