Kuvat: 33 levyä sisältävä Game of Thronesin 4K Blu-ray-boksi maksaa vaatimattomat 250 taalaa

10.07.2020 09:02 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin kaikki kaudet julkaistaan vihdoinkin 4K-laatuisina.

HBO julkaisee vihdoinkin Game of Thrones -lootan, josta löytyvät sarjan kaikki jaksot 4K Blu-ray-levyinä. Aiemmin 4K-tasoisena on ollut tarjolla vain sarjan ensimmäinen kausi.

73 jaksoa on jaettu 33 levylle ja hintaa boksilla on 254,99 dollaria. Jenkeissä on tosin tarjolla vielä kalliimpikin vaihtoehto, sillä Best Buy -kauppa myy numeroitua steelbook-versiota hintaan 285.45 dollaria. Siitä on suomalaisfanin melko turha haaveilla, sillä Best Buy ei toimita tuotteitaan Suomeen.

Laatikon julkaisusta Suomessa ei ole vielä tietoa, mutta mukana on myös suomitekstit ja 4K-levyt eivät ole aluekoodilukittuja, joten eiköhän loota tule myös täällä virallisesti myyntiin. Yhdysvalloissa boksi saapuu kauppoihin 3. marraskuuta.

Bonusmateriaalia on mukana 15 tunnin verran, mutta mukana ei ole mitään uutta, sillä lisämatskut ovat täsmälleen samat kuin jo aiemmin julkaistussa Blu-ray-boksissa. Ekstrat on listattu erikseen uudemman kerran kuvien alapuolella. Julkaisun kaikki speksit löytyvät täältä.

Special Features Included on the Set:

  • Game of Thrones: Reunion Special: A two-part reunion show shot live in Belfast with the cast, both past and present, hosted by Conan O’Brien and available exclusively on these complete series collections. The reunion special is assembled in segments focused on Houses Lannister, Stark, & Targaryen and concludes with the key players all onstage for their final reflections on the years they shared in Westeros and Essos.
  • Game of Thrones: The Last Watch: A documentary by filmmaker Jeanie Finlay chronicling the making of the final season.
  • Conquest & Rebellion: An Animated History of Seven Kingdoms
  • Audio Commentaries, Deleted and Extended Scenes, Behind-the-scenes featurettes and much more from all 8 seasons!