UUSIMMAT

Kuvat: Ihmemies MacGyver sekoili oikein urakalla heti televisioon päästyään

15.09.2015 11:28 | Tatu Junni

Ihmemies MacGyverin ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa syyskuussa 1985. On siis tullut kuluneeksi jo 30 vuotta siitä, kun  Lee David Zlotoffin luoma pasifistinen linkkarinikkari seikkaili televisiossa ensimmäisen kerran.

Juhlavuoden kunniaksi Dome.fi:n toimitus katsoi pitkästä aikaa MacGyverin pilottijakson. Se oli tajuntaa laajentava kokemus!

Agentti Angus MacGyver on totuttu mieltämään aseista kieltäytyväksi partiopojaksi, jolta löytyy vähemmän paheilta kuin porvoolaiselta papilta.

Vaan vielä mitä!

Richard Dean Andersonin esittämä Ihmemies rellestää kuin mikäkin villin lännen Rambo.

Jo ennen pilottijakson alkutekstejä ”pasifisti” MacGyver tarttuu aseeseen – kolmeen kertaan!

Ihmemies MacGyver

ihmemies_ase2

ihmemies_ase3

MacGyverin puolustukseksi on sanottava, että hän laukaisee aseen vain kerran. Ilmeisesti kokemus oli kamala tai sihti kehno, sillä Ihmemies luovuttaa välittömästi pitelemänsä tuliluikun pelastamalleen miehelle.

Kun aseleikeistä on selvitty, pistää sankarimme tupakaksi! Yksi rööki ei kuitenkaan Macille riitä – onhan hän varsinainen ihmemies!

Ihmemies

Ja mitäpä olisi 1980-luvun tv-sankari ilman neitoa pulassa!

Ihmemies löytää aikaa muiskulle jopa kesken vaarallisen happovuodon torjumistyön. Casanova-pisteitä Phoenix-säätiön puuhamies tosin menettää siitä, että pilottijakson loppupuolella hän soimaa sorjaa neitoa siitä, ettei tämä ilmoittanut flunssastaan ennen pusuttelua.

Ihmemies

Ja sitten pelonsekaisen jännityksen vallassa seuraavien jaksojen pariin…

Muropaketin uusimmat