Kuvat: Keanu Reevesillä on huomaamattoman tahdikas tapa poseerata naisten kanssa yhteiskuvissa

17.06.2019 21:02 | Muropaketin toimitus | 1

Keanu Reevesistä on tullut viime aikoina internetin kultapoju.

Jokainen vähänkään pidempään Keanu Reevesin uraa seurannut tietää, että näyttelijä on aivan mahtava tyyppi niin valkokankaalla kuin sen takanakin. Nyt tämän ovat huomanneet myös suuret massat internetissä, sillä Reeves on viime aikoina kruunattu internetin kultapojuksi ja täydelliseksi poikaystäväksi.

Näyttelijä on tänä vuonna nähty jo John Wick 3:ssa sekä Netflix-elokuvassa Always Be My Maybe, ja pian hän esiintyy myös Toy Story 4:ssa. Viime viikolla julkistettiin lisäksi, että hän on mukana myös Cyberpunk 2077 -pelissä. 55-vuotias näyttelijä ei ole koskaan ollut yhtä kuumaa kamaa kuin nyt.

Reevesillä on huomaamattoman tahdikas tapa poseerata yhteiskuvissa ja nyt tämä on herättänyt huomion myös internetissä. Reeves ei nimittäin koskettele naisia ollessaan näiden kanssa yhteiskuvissa, vaan hän pitää sen sijaan näiden selän takana olevaa kättään ilmassa. Eleen on tulkittu kuvastavan sitä, että Reeves arvostaa ihmisten henkilökohtaista tilaa.

Keskustelu

Vai onko mahollista että hän on tajunnu aikoja sitten että maailma täynnä kullankaivajia jotka puol vuotta myöhemmi on rahankiilto silmissä väittämässä mite epämukavalta tuntu ja sitä massia tännepäi. Fiksu kaveri, ei voi muuta sanoo

Muropaketin uusimmat