Uusimmat

Kuvat: Netflixin ensimmäinen japanilainen kauhusarja Ju-On: Origins nähdään heinäkuussa

19.06.2020 09:53 Muropaketin toimitus

Ju-On: Origins kuuluu samaan kauhusarjaan kuin The Grudge – Kauna -elokuvat.

Netflix on julkaissut kasan kuvia Ju-On: Origins -kauhusarjasta, joka on Netflix Japanin ensimmäinen suoratoistopalvelun alkuperäissarja.

Ju-On: Origins on osa suosittua J-horror-franchisea, jonka ensimmäinen teos oli vuonna 2000 julkaistu, Takashi Shimizun ohjaama Ju-On: The Curse. Se sai useita jatko-osia ja The Grudge -nimellä tunnetun jenkkiversion, jonka pääosassa nähtiin Sarah Michel Gellar.

Viime tammikuussa ilmestyi jo neljäs yhdysvaltalainen The Grudge – Kauna -elokuva, joka ei ollut kovin kummoinen tekele.

Lue myös: Arvostelu: Uudessa The Grudgessa on kaikki ainekset hyvään kauhuleffaan – mutta ohjaaja ei ole päässyt kunnolla irti

Toivottavasi Netflix-sarja on parempi. Sen ohjaajana toimii Sho Miyake ja näyttelijöinä mukana ovat muun muassa Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Ririka, Koki Osamura, Seiko Iwaido, Kai Inowaki, Tei Ryushin, Yuya Matsuura, Kaho Tsuchimura, Tokio Emoto, Nobuko Sendo ja Kana Kurashina.

Fotojen alapuolelta löytyy vielä kertauksena sarjan traileri. Ju-On: Origins -sarja tulee tarjolle Netflixiin 3. heinäkuuta.